Omroepinstallatie 
Sportveld

Een goede omroepinstallatie op een sportveld begint bij een goed ontwerp. Daarnaast bespreken wij altijd met de klant hoe het systeem gebruikt gaat worden, en waar de omroepen hoorbaar moeten zijn. Ook bij een goede omroepinstallatie kiezen wij de juiste voorversterker(s). Een omroepinstallatie wordt ook vaak gecombineerd met de muziekinstallatie. Dit kan uitstekend met muziekhoorns. Deze hoorns zijn voorzien van een woofer, die een mooie klankweergave geeft bij het afspelen van muziek. Bij omroepen mogen er geen bassen hoorbaar zijn. Deze worden dan weggefilterd.

100 Volt omroepinstallatie Soms worden er laag ohmige hoorns toegepast, maar als er grotere afstanden overbrugd dienen te worden qua bekabeling, kiezen wij vrijwel altijd voor 100 Volt muziekhoorns. Voor sportvelden wij enorm veel keuze qua installatie, neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij leveren en installeren de installatie van A tot Z. Wij komen daarom graag langs op locatie voor een goede offerte. (klik hier) Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Sportvelden, Sporthallen, Zwembaden, Kantines, IJsbanen, Horeca, Bedrijfshallen In sommige gevallen spelen er ook bandjes over de vaste geluidsinstallatie. Als dat het geval is, dient daar zeker rekening mee gehouden worden.

Ook bij een goede geluidsinstallatie kiezen wij de juiste mixer. Vaak installeren wij een basis-mixer, zodat de bediening altijd vrij eenvoudig blijft. Op deze basis-mixers kan altijd een live-mixer op worden aangesloten. Zodat de band ook versterkt kan worden.  Kiest men toch voor een live-mixer als basis-station, is dat uiteraard ook mogelijk. Alleen blijft de bediening altijd gecompliceerd. Zeker als het personeel de mixer ook moet bedienen.

Plaatsing van luidsprekerboxen:

De plaatsing van de boxen is ook zo belangrijk! Wij creëren een goede spreiding van het geluid

Het personeel moet zo min mogelijk hinder hebben van het geluid, daarom mogen de luidsprekerboxen niet op hun worden gericht. 

Voor de horeca hebben wij enorm veel keuze qua installatie, neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij leveren en installeren de installatie van A tot Z.

Wij komen daarom graag langs op locatie voor een goede offerte.

Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Sportvelden binnen en buiten, zwembaden, ijsbanen binnen en buiten, sporthallen, enz

Call Now Button